Project no.5

ELEGANCE. This home was redeveloped to create pleasing spaces for entertaining as well as to maximize enjoyable private moments in the life of a busy executive couple. Many considerations were also made, when redesigning the space, to incorporate a significant art collection. The original disjointed spaces, which included a small, enclosed dining room, a long, narrow living room and kitchen were opened up and redesigned to create a spacious yet practical open area and a significant feature wall adapted to showcase an art collection. A comfortable and quaint reading space was created to eliminate some of the long narrow spaces on the main floor. Incorporating a walnut floor and white and walnut millwork created warmth in the space while the clean lines complimented the display of art. The spaces were designed to give a sense of elegance yet comfort for the couples day-to-day living while easily allowing for parties of larger groups of family and friends. 

1.0

Central Fireplace